DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18416500,41%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

05:01

İMSAK'A KALAN SÜRE

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ 2 YAŞINDA

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ 2 YAŞINDA

ABONE OL
24 Şubat 2022 17:29
GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ 2 YAŞINDA
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ 2 YAŞINDA

Güç Birliği Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Yüksek Haysiyet Divanı üyesi Faik Kaya, partisinin 2. Yılı ile ilgili bir açıklama yaptı. Faik Kaya açıklamasında şunları kaydetti:

“ Öncelikle partimizin 2. yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güç Birliği Partisi her ne kadar ikinci yılında olsa da; temelleri Türk coğrafyasına dayalı olan inanç, yaşayış, adalet ve törenin günümüz temsilcisidir. Türk siyasetinde yıllarca partiler kurulmuş ve kapanmıştı ama  partimiz kısa sürede Genel Başkanımız Ali Karnap’ın yaptığı tespitler, davamızın vizyonu ve misyonu ile geleceğe umut aşılayan söylemleriyle kısa zamanda Türk siyasetine damga vurmuştur.

Başlangıçta tabiri caiz ise bir avuç inanmışla başlayan bugün on binlere, milyonlara ulaşmış sayılarıyla iktidara yürütmekteyiz. Günümüzde Halkımızın ve coğrafyamızın ben değil biz olmuş Davamızı tarih çağırmaktadır. Partimizin haricinde birçok parti ve siyasetçi denenmiş lakin başarılı olamamıştır. Bizlerde Büyük Türk Milletinin özlem ve çağrısına kayıtsız kalamayız. Halkımızın hak ettiği Lider Ülke Türkiye parolası ile çıktığımız bu kutlu yolda ikinci yılımızı kutlamanın övünç ve gururunu yaşamaktayız.

Temiz toplum, yaşanılabilir Türkiye, ekonomi özgürlük ve bir çok projelerimizle, kendi kaynakları ile  kendine yeten hatta sloganımız olan  ” BİZ BİZE DEĞİL BİZ DÜNYAYA YETERİZ ”  cümlesini kendimize hedef alarak gelecek tarihe yön vermeye hazırız. Bizden sonraki nesillere bırakılacak kutlu bir miras, dünya devletleri arasında başı çekecek güçlü bir ülke bırakmak için durmadan, yılmadan ve yıkılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Tekraren partimizin 2. yılının hayırlı olmasını temenni ederim.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r