DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22386100,48%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Zafer Turan Eyüpspor’a veda etti.

Zafer Turan Eyüpspor’a veda etti.

ABONE OL
22 Şubat 2022 16:22
Zafer Turan Eyüpspor’a veda etti.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Turan Eyüpspor’a veda etti.

Son iki yıldan bu yana Eyüpspor’un Teknik Direktörlüğünü yapan, 2. Lig’te takıma şampiyonluk yaşatan Zafer Turan, yaptığı açıklama ile Eyüpspor’dan ayrıldığını belirtti.

Açıklamasında futbolun sonuç oyunu olduğunu, güçlü oyunun, iyi futbolun bazen anlamsız kaldığını söyleyen Zafer Turan Eyüpspor Teknik Direktörlüğü’nden ayrıldığını belirtti.

Turan’ın bu kararında Menemenspor ile oynanan ve berabere biten müsabakanın etkisinin büyük olduğu da gelen bilgiler arasında.

Zafer Turan açıklamasında şunları kaydetti:

“İki seneden beri hizmet ettiğim Eyüpspor Kulübü’nden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bazen bir şeyleri zorlamanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Güçlü oyun, iyi futbol bazen anlamsız kalıyor. Futbol sonuç oyunu. Hep şunu söyledim. Eyüpspor Kulübü’ne kimsenin zarar vermesine izin vermem. Bu ben bile olsam. Artık bir şeylerin değişmesi gerektiğine inandığım için ayrılıyorum. Bu zamana kadar bize desteklerini hiç eksik etmeyen Sayın Başkanımız Murat Özkaya’ya ve Asbaşkanımız Fatih Kulaksız’a, bütün çalışanlarımıza, futbolcu arkadaşlarımıza ve güzel günler geçirdiğimize inandığım taraftarlarımıza teşekkür ederim.”

Bu arada gelen duyumlara göre, Eyüpspor Teknik Direktörlüğü için  Samet Aybaba ve Yılmaz Vural isimleri geçiyor..

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.