DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

GAZİOSMANPAŞASPOR SON YILLARIN EN GÜÇLÜ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU..

GAZİOSMANPAŞASPOR SON YILLARIN EN GÜÇLÜ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU..

ABONE OL
23 Şubat 2022 08:45
GAZİOSMANPAŞASPOR SON YILLARIN EN GÜÇLÜ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

GAZİOSMANPAŞASPOR SON YILLARIN EN GÜÇLÜ YÖNETİMİNİ OLUŞTURDU..

Gaziosmanpaşaspor olağanüstü tüzük tadilat ve yeni yönetim kurulu seçimleriyle son yılların en güçlü yönetimini oluşturuldu.

Haber; Erol Eftekin/Tek Rumeli Tv Spor Servisi

İstanbul’un en köklü kulüplerinden Gaziosmanpaşaspor Gençlik Spor Kulübü tarihinin belki de en önemli genel kurulunun birini gerçekleştirdi.

Sedat Balkanlı alt yapı tesislerinde yapılan ve üyelerin büyük ilgi gösterdiği Olağanüstü Tüzük Tadilatı ve yeni Yönetim Kurulu seçimlerinde, Gaziosmanpaşaspor il sivil toplumla ilişkiler müdürlüğü (Dernekler Müdürlüğü) nün tüzüğünde eksik olan ve dernekler kanuna uymayan maddeleri oy birliği ile kanunlara uygun hale getirilirken, yönetim kurulu sayısı ise 13 ten 17 ye çıkarıldı.

Kulübe üye giriş aidatı 1000 TL oldu. Yıllık üye aidatı 120 TL yapıldı. Kulüp tarihinde ise ilk defa İlhan Aydın ilhan, Hasan Saka, Sami Dalgıç, Erdoğan Özalp, Akın Topgül, Bahtiyar Altıbarmak, Nurgün Güngören, Saffat Akbaş, Tahsin Şenol, Murat Yılmazer, Murat Haşhaş, Bilal Ay, Fatih Aydemir, Harun Çapur, Hakan Bahçetepe, Ayhan Kep, Mustafa Koral, Ahmet Özen, Mehmet Halil Hayta, Banu Yabaş Ilga, Ömer Faruk Uzun, Cengiz Aygün ve Zekeriya Eroğlu’ndan oluşan 25 kişilik istişare kurulu oluşturuldu.

Yeni yönetim kurulu seçimlerinde ise Ömer Güler yeniden başkanlığa seçilirken ,17 kişiden oluşan yönetim kurulu şu isimlerden oluştu. Mustafa Beycan, Sinan Dakak, Kazım Çavus, Mustafa Kılıç, Hüseyin Ecevit Boz, Veysi Sarıboğa, Mehmet Salihoğlu, Faruk Teksin, Orhan Gültaş, Vedat Uykan, Hasan Denizhan, Diyaettin Yılmaz, Cüneyt Çığır, Şaban Meriç, İbrahim Molla ve Abdüsselam Ceyhan . Yeşil kırmızılı ekibin başkanı Ömer Güler, Genel kurulda yaptığı konuşmada üyelere yeni yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte hedeflerinin önümüzdeki 3 sene içeresinde özlenen Gaziosmanpaşaspor’u yakalamak sözünü verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.