DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22301611,30%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hamam böceklerinden kurtulmanın en kolay yolu..

Hamam böceklerinden kurtulmanın en kolay yolu..

ABONE OL
11 Ocak 2024 11:24
Hamam böceklerinden kurtulmanın en kolay yolu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hamam böcekleri girdikleri evlerde yavrulayabilirler. Bu sebeple evleri adeta istila edebilirler. Öte yandan söz konusu haşerelerden kurtulmaya faydalı olabilen bir koku da bulunuyor. Ayrıca hamam böceklerinden kurtulmak için, ‘meğer çözümü bu kadar basitmiş’ bile dedirtebiliyor. İşte o haşerelerin adeta katlamadığı koku ile ilgili detaylar…

Hamam böcekleri evlerde istenmeyen haşere türleri arasında gösterilebiliyorlar. Çünkü girdikleri evlerde yavrulayarak çoğalabilen hamam böcekleri, adeta evleri istila edebilirler. Bu nedenle pek çok insan tarafından söz konusu haşerelerden kurtulmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bir kokuya hamam böcekleri adeta katlanamıyor. Bu nedenle söz konusu koku, ‘meğer çözümü bu kadar basitmiş’ bile dedirtebiliyor.

HAMAM BÖCEKLERİNİN KATLANAMADIĞI KOKU

Hamam böcekleri evlere girdiklerinde birçok insanın tedirgin olmasına neden olabiliyorlar. Bu sebeple söz konusu haşerelerden kurtulmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada hamam böceklerinden kurtulmaya yardımcı olabilen bir koku da bulunuyor.

Hamam böceklerinin adeta katlanamadığı koku, limon kabuğu ve defne yaprağı olarak söyleniyor. Bu yöntemde, defne yaprağı veya limon kabuğunun o haşerelerin görülebileceği yerlere bırakılması gerekiyor. Bu sayede söz konusu haşerelerden kurtulmak mümkün olabilir.

HAŞELERDEN KURTULMANIN YOLU

Haşereler evlerden gönderilse de tekrardan geri gelme ihtimalleri olur. Bu noktada haşerelerin evlere geliş sebepleri de bilinmeli. Bu sayede onlardan kurtulmak mümkün olabilir. Ayrıca evlere geliş sebeplerinden bazıları şu şekilde sayılabiliyor;

Mutfak ve banyo gibi bölgelerin temiz tutulması gerekir. Aksi takdirde tekrardan evlere gelme ihtimalleri bulunur.

Düzenli bir şekilde temizlik yapılmazsa, haşereler evlere gelebilirler.

Pis çöpler ve bulaşıklar hamam böcekleri ve diğer haşere türlerinin evlere gelmesine neden olabilir.

Kolilerin içinde haşereler evlere girebilirler. Bu nedenle eve getirilen kolilerin kontrol edilmesi önerilir.

Kaynak: Akşam

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.