DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22430441,14%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Kadim Dostlar Eyüpsultan’da buluştu..

Kadim Dostlar Eyüpsultan’da buluştu..

ABONE OL
27 Şubat 2022 13:34
Kadim Dostlar Eyüpsultan’da buluştu..
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kadim Dostlar Eyüpsultan’da buluştu..

Kadim Dostlar Derneği, Eyüpsultan Güzel Vefalılar Grubu gecesi 26 Şubat 2022 Cumartesi akşamı EKSM’de yapıldı.

Sunuculuğunu Kasım Alper Özdemir’in yaptığı programa Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Eyüpsultan Belediyesi’nin eski başkanlarından Ahmet Genç ve davetliler katıldılar. Program, Dünya Kuran-ı Kerim okuma birincisi, Güney Afrikalı Abdurrahman Sadien’in okuduğu Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Yapılan slayt gösterisinin ardından konuşmalara geçildi. İlk konuşmayı Grubun sorumlularından Adem Muti yaptı. Muti konuşmasında misafirlere hoş geldiniz derken, programa destekleri için Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e teşekkür etti. Adem Muti’nin ardından Yakup Sucu’da bir konuşma yaptı.  Mikrofona gelen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken yaptığı konuşmasının ardından katılımcıların Miraç Kandilini kutladı. Başkan Köken’den sonra Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara’da bir konuşma yaparak geceyi düzenleyenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Sunucu Kasım Alper Özdemir günün anlam ve önemiyle ilgili dörtlükleri seslendirdi. Ardından Ömer Faruk Atasever ve arkadaşları, seslendirdikleri ezgi ve ilahilerle sahne aldılar.

Mahmut Eren hoca sohbet konuşmasının ardından Hatim Duasını yaptırdı.

Gecenin kapanış konuşmasını Eyüpsultan Güzel Vefalılar Grubu’nun diğer sorumlusu Gürhan Askeroğlu yaptı. Askeroğlu konuşmasında grubun amacını anlattı ve “Bu programın duyurusunda da özellikle belirttiğimiz gibi bugün burada buluşmamızın, bir araya gelmemizin güncel siyasetle asla alakalı olmadığını, sadece ve sadece kadim dostlar olarak kardeşliğimizi daha da güçlendirmek amaçlı olduğunu hassaten vurgulamak isterim” dedi.

Program Gürhan Askeroğlu’nun konuşmasının ardından sona erdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.