DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22439011,23%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Mavi yelekliler Bakırköy’de

Mavi yelekliler Bakırköy’de

ABONE OL
6 Eylül 2022 10:55
Mavi yelekliler Bakırköy’de
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mavi yelekliler Bakırköy’de

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul İl Başkanlığı ve Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından Bakırköy’de Mavi Yelekliler toplu saha etkinliği gerçekleştirdi. İlçe sakinleriyle buluşan İl Başkanı Dr. Erhan Erol, “Bakırköy ilçesi, DEVA damlalarını sevgiyle kucakladı” dedi.

Program; DEVA Partisi İstanbul il teşkilatı, Bakırköy İlçe Başkanı Gökhan Yılmazer ve yönetim kurulu tarafından, Bakırköy Marmaray İstasyonu çıkışında kurulan stant çalışmasıyla başladı. Stantta partilileri selamlayan DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Dr. Erhan Erol ve il Yönetim Kurulu, İlçe Başkanlarımız ve teşkilatımızla birlikte Bakırköylü vatandaşlar ve esnafı selamladı.

“Bakırköy DEVA damlalarını sevgiyle kucakladı”

Bakırköy Meydanı, ana cadde ve sokakların yanı sıra ara cadde ve sokaklarda bulunan esnaf ve halkı selamlayan İl Başkanı Dr. Erhan Erol, Genel Başkan Ali Babacan’ın selamlarını da iletti. Başkan Erol, “Bugün İstanbul’un en köklü tarihine sahip olan ilçelerimizden birindeydik. Bakırköy ilçesi, DEVA damlalarını sevgiyle kucakladı. İstanbul Teşkilatı olarak Bakırköy sokaklarını gezdik, Genel Başkanımız Ali Babacan’ın selamını ilettik. Korkma Türkiye, maviyelekliler hazır! İstanbul hazır! DEVA hazır!” dedi.

Mavi yelekliler seçime hazır

Bakırköy’deki saha çalışmasına, DEVA Partisi Avrupa yakası ilçe başkanlıklarının yanı sıra Anadolu yakası ilçe başkanlıkları da katıldı. Esnafı ve halkı dinleyen mavi yelekliler DEVA kadrolarının seçimlere hazır olduğunu vurguladı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.