DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22432871,06%
İstanbul
25°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Eyüpsultan’da iş adamı eşi ile telefonda konuşurken öldürüldü
  • Gazete Atlas
  • Genel
  • Eyüpsultan’da iş adamı eşi ile telefonda konuşurken öldürüldü

Eyüpsultan’da iş adamı eşi ile telefonda konuşurken öldürüldü

ABONE OL
20 Şubat 2022 18:22
Eyüpsultan’da iş adamı eşi ile telefonda konuşurken öldürüldü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eyüpsultan’da iş adamı eşi ile telefonda konuşurken öldürüldü

Eyüpsultan’da iş adamı Serdar Karakoç (39), iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.Eyüpsultan’da iş adamı Serdar Karakoç (39), iş yerinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olayla ilgili 2’si kadın 3 şüpheli gözaltına alındı. Cinayet zanlısının, Karakoç’un bürosuna girip çıktığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İş adamının telefonda eşiyle konuşurken öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgilere göre olay, Çırçır Mahallesi’nde 6 Ocak 2022 tarihinde yaşandı. İnşaat-emlak bürosu işleten Serdar Karakoç, iş yerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini izleyen ekipler, saldırıdan hemen önce bir kişinin içeri girdiğini ve cinayeti işledikten sonra hızlıca kaçtığını belirledi. Zanlının eşkalini belirleyen ekipler, yakalanması için çalışma başlattı.

Polise ifade veren Serdar Karakoç’un eşi G.K. saat 22.00 sıralarında eşiyle telefonda konuştuğunu, birden kavga sesleri geldiğini ve telefonun kapandığını söyledi .

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Serdar Karakoç’un (39) 6 Ocak’ta Çırçır Mahallesi’ndeki iş yerinde silahla vurularak öldürülmesine ilişkin çalışma yürüttü.

Yapılan incelemede, Karakoç’un olay günü saat 22.22’de eşiyle telefonda görüştüğü, görüşme sırasında iş yerine giren birileriyle tartışmaya başladığı ardından da telefonu kapattığı ortaya çıktı.

Karakoç’un bulunduğu iş yerini gören güvenlik kameralarına ait görüntüleri inceleyen polis, kapüşon ve cerrahi maskeyle yüzünü gizlemeye çalışan 1 şüphelinin, saat 22.22’de iş yerine girdiğini, 1 dakika sonra da buradan koşarak çıktığını belirledi.

Araştırmalarda kaçış istikameti ve kimliği belirlenen zanlı B.D’yi (24) yakalayan ekipler, olayın azmettirici olabileceği değerlendirilen M.T.D. ve Ş.D. isimli 2 kadın şüpheliyi de gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden B.D’nin tutuklandığı, M.T.D. ile Ş.D’nin savcılıkça serbest bırakıldığı öğrenildi

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.