DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22352471,91%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

 “İstanbul Gençlik Oyunları” Başladı

 “İstanbul Gençlik Oyunları” Başladı

ABONE OL
27 Eylül 2023 09:31
 “İstanbul Gençlik Oyunları” Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 “İstanbul Gençlik Oyunları” Başladı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın teşrifleri ve İstanbul Valisi Davut Gül’ün katılımı ile İstanbul Valiliği, İl Millî Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Başakşehir Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Gençlik Oyunları’nın lansmanı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Bak, “Gençlerimize 9 ay sürecek maratonda başarılar diliyorum. Gençliğe hizmet etmeye devam ediyoruz” dedi.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası’ndaki programa; Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan, Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu ile çok sayıda genç katıldı.

İstanbul Gençlik Oyunları tanıtım filmlerinin gösterildiği programda Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Bak, Vali Gül ve Belediye Başkanı Kartoğlu birer konuşma yaptı.

“BAKANLIK OLARAK DAİMA GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Bak, “Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak daima gençlerimizin yanındayız. Gençleri ve sporu çok iyi bilen bir Sayın Cumhurbaşkanımız var. Türkiye, dünyanın en genç spor tesisine sahip olan ülke. Böylesine projeler bizleri daha güçlü hale getiriyor. Valiliğimiz tarafından İstanbul’da okullardaki sporun gelişmesi ve tabana yayılması için bir proje geliştirildi ve uygulamaya başlandı. Gençlerimize 9 ay sürecek maratonda başarılar diliyorum. Gençliğe hizmet etmeye devam ediyoruz. İstanbul Gençlik Oyunları hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

“İSTANBUL’UMUZDAKİ TÜM OKULLARIMIZDA SPOR KULÜBÜ KURUYORUZ”

Vali Gül, “Belediye Başkanımıza bu güzel organizasyonu başlattığı için teşekkür ediyorum. İlimizdeki okullarda spor kulüpleri kuruyoruz ve yetenek taramaları gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki sporun içerisinde gelen bir bakan olarak sizin önderliğinizde hem Başakşehir’de hem İstanbul’umuzda bugünümüz dünden daha güzel, yarınımız ise bugünümüzden daha güzel olacak.” dedi

Program, Bakan Dr. Bak, Vali Gül ve Belediye Başkanı Kartoğlu’nun İstanbul Gençlik Oyunları puzzle’nı tamamlamaları ile sona erdi.

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük gençlik ve spor organizasyonu olan İstanbul Gençlik Oyunları, 39 ilçede, 4 kategoride ve 34 branşta gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.