DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364200,85%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Gül, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizle bir araya geldi
  • Gazete Atlas
  • Genel
  • Vali Gül, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizle bir araya geldi

Vali Gül, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizle bir araya geldi

ABONE OL
1 Aralık 2023 12:08
Vali Gül, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizle bir araya geldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Gül, geleceğin teminatı çocuk ve gençlerimizle bir araya geldi

“Bir Çocuk Bir Dilek” projesiyle çocuk ve gençlerin üç dileğinden biri gerçekleştirilmeye başlandı. İstanbul Valisi Davut Gül, bu kapsamda 9 çocuk ve genci misafir etti.

 

İstanbul Valiliği’ndeki buluşmada Vali Gül’e, Vali Yardımcısı Mehmet Sülün eşlik etti.

Vali Gül, çocuklar ve aileleri ile tanıştı. Sonrasında ise çocuk ve gençlerden gelen dilekleri, hayalleri ve gelecek hedeflerini dinleyerek sohbet etti.

“BİR AİLENİN YERİNE GETİREBİLECEĞİ BÜTÜN İSTEKLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Çocuklarla sohbeti sırasında İstanbul Valiliği olarak dileklerin gerçekleştirileceğine değinen Vali Gül, “Sizlerden üç dileğinizi istedik. Bu üç dilek, bir anne ve babanın yerine getireceği ölçekte olan dileklerden oluşuyor. İnşallah, elimizden geldiğince hayallerinizi gerçekleştireceğiz. Futbol takımlarının maçlarına gitmek isteyenlerle birlikte maçlara gideceğiz. Helikopter ile İstanbul’u gezmek isteyenleri gezdireceğiz. Talep eden veya etmeyen tüm çocuklarımızın kışlık giysi ihtiyaçlarını tamamladık. Ortalama olan bütün isteklerinizi karşılayacağız.” ifadelerini kullandı.

 

“ÇOCUKLARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Çocukların hayatları boyu yanlarında olacaklarını dile getiren Vali Gül, “Yaklaşık 6500 yetim veya öksüz çocuğumuza mektup yazdık. Cumhuriyetimizin Yüzyılını geride bıraktığımız, ikinci yüzyıla başladığımız bu günlerde hayırseverlerimizin desteği ile dilekleri yerine getireceğiz. Kamu olarak bütçeyi ayarlamıştık. Daha katılımcı olması için de hayırseverlerimizi davet ettik. Çocuklarımız bizim için önemli. Dezavantajı gruplardaki çocukları daha da önemsiyoruz. Eğitim hayatınız boyunca biz ve kaymakamlarımız sizinle olacağız. Sizleri çok seviyoruz. Bireysel, akademik, spor gibi her başarınızı desteklemeye devam edeceğiz. Vesile olan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 

“ÇOCUK VE GENÇLERİN DİLEĞİ GELECEĞİ OLDU”

Valilikteki buluşmada 11 yaşındaki Sara, yüzme okulunda yüzme öğrenerek olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etmeyi dilerken, 15 yaşındaki Mustafa ise 12. sınıfta BAYKAR’da staj yapmayı istedi.

 

“İSTANBUL VALİLİĞİ HAYALLERİ GERÇEĞE ÇEVİRİYOR”

8 yaşındaki Esmira, babasının mezarının yapılmasını ve pembe bir odası olmasını, 9 yaşındaki Ataber, Beşiktaş’ta futbol oynayan Cenk Tosun ile tanışmayı, 14 yaşındaki Mustafa, Galatasaray derbisine gitmeyi, 11 yaşındaki Fatih, helikopter ile İstanbul turu yapmayı, 10 yaşındaki Ömer, ailesi ile tatil yapmayı, 7 yaşındaki Esila ise papağanının olmasını diledi.

de çocuklarımızın 1 dileğini https://www.1cocuk1dilek.org/ web sitesi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.