DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22411281,32%
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

13:16

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vali Gül, muhtarlarla buluştu

Vali Gül, muhtarlarla buluştu

ABONE OL
22 Temmuz 2023 16:38
Vali Gül, muhtarlarla buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Gül, muhtarlarla buluştu

Vali Gül, mesaisine Silivri’de,  muhtarlar buluşması ile başladı. Tarihi Kale Park’ta gerçekleştirilen toplantıya; İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Yusuf Kenan Topçu, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Cezmi Erim ve Silivri Muhtarları katıldı.

Silivri’deki sağlık, eğitim ve güvenlik gibi bölgedeki sorun ve çalışmalara ilişkin güncel hususların ele alındığı toplantıda Vali Gül, muhtarların bu eğitimi almasının çok önemli olduğunu belirtti ve tamamı AFAD Gönüllüsü olan muhtarlara AFAD Gönüllüsü sertifikalarını takdim etti.

Vali Gül, Silivri’de bir dizi yeri ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Gül’e ziyaretleri sırasında Silivri Kaymakamı Toğan ve Silivri Belediye Başkanı Yılmaz eşlik etti. Bu kapsamda; Silivri Belediye Başkanlığı, Silivri Kaymakamlığı, Silivri Adliyesi, Mübadele Müze Evi, Silivri Afet Koordinasyon Merkezi, Zabıta Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret etti. Hünkarı Şerif (Fetih Camii), Onaterler Konağı, Kamera Müzesi Projesi, Tarihi Piri Mehmet Paşa Camii, Kısa Köprü, Gençlik Merkezi ve Kültür Merkezi ile Camii Proje Alanı, Tarihi Mimar Sinan Köprüsü, Yeni Hükümet Konağı ve Millet Bahçesi, E-5 Karayolları Silivri Geçiş Projesi Şantiyesi, AFAD Konteyner Alanı ve Yeni Mahalle 12 Derslikli Anaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Vali Gül, ardından Silivri esnafları ile bir araya geldi. Köy Pazarı esnafı ve Yeni Mahalle Pazarı’nı ziyaret eden Vali Gül, esnafın taleplerini dinleyerek vakit geçirdi.

Son olarak Vali Gül, 7 Haziran 2023 tarihinde şehit olan J. Uzm. Çvş. Aydın Ceylan’ın Silivri’de bulunan ailesini ziyaret etti. “Sizler şehidimizin bizlere emanetisiniz. Tüm devlet kurumları olarak daima yanındayız.” diyerek aileye taziye dileklerini iletti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.